YALE Doorman älylukko

VARASTOTUOTE / TOIMITUSAIKA 1-3 ARKIPÄIVÄÄ

Hinta alkaen 369,00


UUSI MALLI NYT VARASTOSSAMME MYÖS VALKOISENA!

 

Yale Doorman uusiutui uuden lukkorungon ja värivaihtoehdon myötä! Nykyinen BL905 korvautui uudella BL907 lukkorungolla Yale Doorman -myyntipakkauksessa. BL907 vastaa mitoitukseltaan ABLOY 4190 ja LC100 lukkorunkoja, joten asennus vanhempiinkin oviin on nyt todella helppoa! Runko on myös mitoitettu suoraan yhteensopivaksi 4690, LP711 ja vastaavien vastarautojen kanssa. Uusi lukkorunko on kestävämpi kuin Abloy 4190, LC100 ja vastaavat lukkorungot. Telki on ruostumatonta terästä ja osat on pinnoitettu pienikitkaisella pinnoitteella. Uudessa rungossa on parempi painiketuntuma ja laatuvaikutelma käytettäessä kuin vanhasssa Doorman rungossa. Uuden rungon kätisyyden vaihto on helpompaa ja pinnoite helpottaa oven takalukkiutumista ja poistaa/vähentää rasvaamisen tarvetta.

Yale Doorman myyntipakkauksessa on mukana vaihdettava rintalevy, jolloin lukkorunko voidaan asentaa myös ONEFIT –upotukseen, eli myös uuteen oveen Doorman asentuu suoraan. Samalla lanseeraamme Yale Doormanin myös valkoisena värivaihtoehtona ja uuden karasiirtimen. Nykyinen karasiirrin ei ole yhteensopiva BL907:n kanssa.

YALE Doorman on ASSA ABLOY konsernin älylukko puuoviin. Lukkoa voidaan ohjata koodilla, kulkutunnisteella tai SmartLock Box -lisävarusteen avulla älypuhelimella ja tabletilla. Uusi malli on myös yhteensopiva keväällä markkinoille tulevien YALE Smart Living -sarjan hälyttimien ja kameroiden kanssa.

Pakkaus sisältää ohjainyksiköt, Abloy-lukkorungon, 3 kulkutunnistetta, paristot sekä asennussarjan. IP55.
Yhteensopiva Verisuren, Sector Alarmin ja YALE hälyttimien kanssa. Muista tarkistaa asennuspaikkavaatimukset mahdollista karasiirrintä varten!

http://www.yale.fi/

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

ABLOY CY001 SENTO avainpesä
Hinta alkaen 144,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Yale Doorman, Sähkölukot